Timmer- en Onderhoudsbedrijf Menno Graansma is een vertrouwd adres voor al uw timmerwerkzaamheden en dakbedekkingswerkzaamheden.

Ons bedrijf bestaat sinds 2002 maar de ervaring reikt 21 jaar terug. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een bekende en solide partij.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van alle voorkomende timmer- en renovatiewerken.

Qua timmerwerk kunt u bij ons ook terecht voor de kleinere projecten. U moet dan denken aan verbouwingen zoals badkamers of het plaatsen van dakramen. Ook doen wij de iets grotere projecten zoals het bouwen van schuren en tuinhuisjes of een aanbouw. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.